Reviews

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk5%
Frank
Frank
2021-11-15
De dokter heeft voor mijn Vito , een andere teller op nul stand gezet en opnieuw ingeleerd . Ook wilde ik graag de gordel verklikker uitgezet hebben . Omdat in mijn gordel slot geen schakelaar zit bleef de gordel piepen . Deze heeft hij netjes uitgezet en alles werkt naar behoren . En dit alles voor een nette prijs .
Nelly Janssen
Nelly Janssen
2020-07-29
Geweldige service ik heb mijn mercedes vito er heen gebracht . en hij heeft echt heel super gemaakt en garantie ook echt geweldig is zeker de moeite waard om deze goede man te bellen nogmaals dank mvg pascal

vervangen/reparatie EZS/contactslot

Rated 5 out of 5
18 mei 2023

Na het slachtoffer te zijn geworden van een vervelende autodiefstal van onze bedrijfswagen, gelukkig al heel snel de auto terug mogen vinden! Helaas met schade en missende onderdelen, waaronder het contactslot.. Dit bleek nog een vervelende opgave te gaan worden! Opzoek naar een passend/bijbehorend contactslot en opzoek naar iemand om de auto te repareren. Na een aantal poging zonder gewenst resultaat via via terechtgekomen bij De Smartkey Dokter! En wat was dit een opluchting, optijd van niks heeft deze goeie man onze auto weer gerepareerd! En dat alles op een vrije dag!! Alleen maar lof voor De Smartkey Dokter!! Ik kan hem iedereen aanraden!!

Quincy

contactslot reparatie

Rated 5 out of 5
2 mei 2023

mijn contactslot deed het niet meer,heb toen de sleuteldokter gebeld.
zeer vriendelijk te woord gestaan en heeft ook echt kennis van zaken.
kon de zelfde dag nog terecht voor reparatie en hij doet het weer perfect.
Ben zeer tevreden zoals alles verlopen is
Kortom.:volgende keer weer naar de sleuteldokter

john

Reparatie contactslot Mercedes SLK R171

Rated 5 out of 5
23 april 2023

Dinsdag onaangenaam verrast toen tijdens het rijden de motor stil viel en het gehele instrumentarium uit viel. De garage kon de oorzaak niet achterhalen, de auto heeft geen foutcodes opgeslagen.
Zaterdag contact opgenomen met de Smartkeydokter, hij was bekend met hetgeen ik beschreef en ik kon zondag al bij hem terecht.
Terplaatse heeft hij eerst de sleutel op foutcodes gecontroleerd. Deze bleek in orde te zijn en was de diagnose een defect in de electronica van het contactslot. De onderbouwing van zijn diagnose en de reparatie die hij voorstelde, gaven me vertrouwen in zijn kennis en kunde.
Het uitbouwen, repareren en terugplaatsen van het contactslot heeft ongeveer anderhalf uur in beslag genomen.
Of hiermee het probleem inderdaad verholpen is, zal de tijd uit moeten wijzen maar ik heb er het volste vertrouwen in en zit weer met een gerust hart achter het stuur.
Bedankt voor de snelle service.

Richard K

Stuurslot en contactslot reparatie mercedes w204

Rated 5 out of 5
19 april 2023

Rectificatie op onderstaande review van mij, deze krijgt uiteraard 5 sterren!

Richard Willems

Reparatie contactslot en stuurslot Mercedes W204

Rated 1 out of 5
18 april 2023

Contactslot en stuurslot laten repareren van mijn mercedes, kon er een uurtje op wachten en werkt nu weer naar behoren. Eigenaar is erg behulpzaam en meedenkend. Kortom ik ben tevreden

Richard Willems

Bent u tevreden over onze service? Plaats, dan hieronder een eerlijke review en laat onze toekomstige klanten weten wat voor geweldige diensten en service wij aanbieden.

Chat openen