BMW en Mini Cooper Diensten

De SmartKeyDokter repareert Contact- & Stuursloten en herprogrammeert uw BMW en Mini Cooper.

Naast uw BMW Autosleutels en SmartKeys, repareert en vernieuwt de SmartKeyDokter de FRM en ECU. Ook kan hij deze programmeren en klonen.

U kunt bij de SmartKeyDokter terecht voor alle electronica vraagstukken over uw BMW auto en Mini Cooper.

Werkt er electronica in uw BMW of Mini Cooper niet meer naar behoren?
De SmartKeyDokter repareert alles op het gebied van BMW en Mini Cooper. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Maak direct een afspraak door te bellen of te mailenk

Een ECU (Electrical Controle Unit) zorgt voor het werken van de motor van uw Mercedes-Benz Auto. Ook zorgt deze voor andere elektrisch aangestuurde delen van uw Mercedes-Benz, zoals klimaatregeling, cruise controle en het werken van de airbags. Het is dus belangrijk dat uw ECU goed werkt.

De SmartKeyDokter repareert en kloont uw ECU zodat al deze onderdelen van uw Mercedes-Benz Auto naar behoren functioneren. Heeft u problemen met één of meer van deze onderdelen van uw Auto? Neem dan contact op.

De BMW FRM Module, ook wel een beenruimte module of verlichingsmodule genoemd,  is de aansturing die verantwoordelijk is voor bepaalde onderdelen in uw BMW Auto, zoals de elektrische raambediening, de portierschakeling en de verlichting van de BMW. Werkt één of meerdere van deze onderdelen van uw BMW Auto niet naar behoren?

Neem dan contact op met de SmartKeyDokter.

Hij kan de types 1, 2 én 3 voor u repareren. Maak een afspraak door te bellen of mailen.

Ontdek onze geavanceerde diensten met ABRITES USA-apparatuur

Bij Smartkeydokter.nl werken we met geavanceerde apparatuur van ABRITES USA. ABRITES is een vooraanstaand bedrijf in de wereld van aftermarket-diagnostische apparatuur voor de automotive industrie. Ze staan bekend om hun diagnostiek, sleutelprogrammering en vervanging van elektronische modules voor auto’s, motoren, waterscooters, sneeuwscooters, ATV’s, vrachtwagens en zwaar materieel.

Onze samenwerking met ABRITES stelt ons in staat om hoogwaardige diensten te leveren aan onze klanten. Met behulp van deze geavanceerde apparatuur kunnen we nauwkeurige diagnoses stellen, sleutels programmeren en elektronische modules vervangen. Dit stelt ons in staat om op efficiënte wijze problemen op te lossen en voertuigen weer op de weg te krijgen.

Door te werken met ABRITES USA kunnen we onze klanten betrouwbare oplossingen bieden en streven we ernaar om aan hun behoeften te voldoen met de hoogste niveaus van professionaliteit en expertise.

Hoge kwaliteit service

24/7 bereikbaar

Meer dan 30 jaar ervaring

De SmartKeyDokter kan van alle BMW en Mini Cooper Auto’s de motor computers klonen én repareren.
Ook kan hij een nieuwe sleutel voor je maken, programmeren en opties aan of uit zetten.
Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Bent u tevreden over onze service? Plaats, dan hieronder een eerlijke review en laat onze toekomstige klanten weten wat voor geweldige diensten en service wij aanbieden.

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 41 reviews)
Uitstekend90%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk3%